Blogszférából

Az e-titkár valóságos vállalkozás, vezetőjét ismerem, nem csak az életemet, de a vállalkozásom pénzügyeit is rá merném bízni, ami ugyebár sokkal nagyobb dolog, mint az élet.” – Bognár László stúdióvezető

Vállalkozói szférából

Csak ajánlani tudom Mónit, mint e-titkárt! Több mindenben is segített nekünk. Lelkiismeretes, csak minőségi munkát ad ki a kezéből! – Vágó Erika, az Okosjáték webáruház tulajdonosa

Alkalmazottként kapott visszajelzésekből (a GDPR-re tekintettel név nélkül titulussal)

„…Nagyon köszönöm személyesen is a gondos, lelkiismeretes munkáját…”
egy kutatóintézet igazgatója

„…Szeretném, ha tudná, hogy mi itt … nagyon szerettük és tiszteltük Önt és az Ön által végzett munkát is. Fogadja őszinte köszönetünket.”
egy múzeum főigazgatója

„…A legalább nyolc-kilenc éves ismeretségünk alatt bármikor a legkülönbözőbb dolgokkal fordulhattam segítségért Önhöz, és mindig készségesen foglalkozott a “bajaimmal”. Az is teljesen biztos, hogy a ….versenyeket, különösen az elsőt, Mónika önzetlen és hathatós segítsége nélkül nem sikerült volna zökkenőmentessé tenni. Így nemcsak a … képviselőjeként, hanem a ….bizottság titkáraként is a lehető legjobbakat kívánom további pályáján, és remélem, hogy nemcsak “civilként”, hanem hivatali viszonyok között is találkozhatunk még.”
egy tudományos bizottság titkára

„…Én személy szerint is nagyon hálás vagyok Mónikának mindenkori segítőkészségéért és mindenkori kedvességéért. Csak annyit tudok most mondani, hogy köszönöm, köszönöm, köszönöm!”
akadémikus

„…Nagyon sajnálom, hogy kénytelen elhagyni osztályunkat – korrekt, pontos, lelkiismeretes munkáját nagyra értékelem…”
akadémikus

„…Jó volt veled dolgozni (én 10 évet), mindig segítőkész, megértő kolléga voltál. A precízséged, empátiád külön erény a mai világban.”
titkárságvezető

„…megköszönök minden segítséget, amit szakmailag és emberileg is kaptam…”
főigazgató

„…Sokunkkal együtt én is nagyon sajnálom, hogy ezután nem lesz ott a vonal végén, nem küldi promt válaszait, nem számíthatunk megértésére és segítségére…”
akadémikus

„Nagyon hálásan köszönöm a sok segítséget, amelyet Mónikától kaptam.”
akadémikus


Vágjunk bele!

Írj e-mailt, vagy töltsd ki a konzultációs űrlapot! Hamarosan válaszolok!